Строителна бригада Димитров
Ремонт и изграждане на покриви, навеси, отстраняване на течове на покрив в град Дупница, Благоевград, Перник, Пловдив, Пазарджик, Своге, Елин Пелин

Цялостно изграждане на нов покрив

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ПОКРИВ
Всички знаят, че изграждане на нов покрив е сложен процес, който може да се извърши само от професионалисти в тази област – Строителна бригада Димитров един от тях.

Ние сме специалисти по покривните ремонти и опитът ни ни позволява да свършим работата си за по-кратко време и с най-високо качество. Започнали през 2002 г., ние предлагаме изграждане на нов покрив в цяла България. Нашият богат опит в частния сектор ни отличава от останалите. Ние имаме професионален състав от обучена и компетентна фирма, използващи най-съвременното оборудване и техники.

Специализирайки се в предоставянето на професионални покривни услуги, ние вярваме в установяването на стандарти за високи постижения помежду си, както и сред нашата конкуренция, която предлагат изграждане на нов покрив.

Цялостното изграждане на нов покрив е основен план за всеки собственик на жилище. Ако вашият покрив показва признаци на остаряне или има значителни повреди, редовните ремонти и поддръжка може да не са достатъчни, за да запазите цялостта на вашия покрив.

Независимо дали ще смените или се нуждаете от изграждане нов покрив, ние ще Ви помогнем и в двата случая, независимо дали е двускатен, четирискатен или многоскатен.

 

КАК ДА РАЗБЕРЕШ КОГА СЕ НУЖДАЕШ ОТ ИЗРАЖДАНЕ НА НОВ ПОКРИВ?
В зависимост от това какъв тип покрив имате, това са някои признаци, които биха могли да указват необходимостта от изграждане на нов покрив:

  • Покривът е много стар или е с изтекла гаранция
  • Липсващи или счупени керемиди
  • Многобройни счупени керемиди
  • Подредена обшивка
  • Пукнатините пропускат вода или дневна светлина

Строителна бригада Димитров може да реши всички ваши нужди за изграждане на нов покрив. Докато ремонта на покрива ще отстрани много дребни проблеми, може да се наложи напълно да се смени стар покрив или покрив със значителни щети. Има много причини за нов покрив и ние можем да ви помогнем да решите дали вашият дом се нуждае от изграждане на нов покрив.

ПРОЦЕС НА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ ПОКРИВ
Преди да се премине към изграждане на нов покрив е важно всички стари покривни материали да бъдат премахнати.

Процесът започна с направата на дървената покривна конструкция, която се състои от греди. След като се изгради дървената конструкция, се монтира дъсчената обшивка. Следва полагане на хартия или фолио. Върху него се прави летвена скара от контра-летви и носещи летви. Накрая се редят керемидите, които могат да бъдат бетонни, керамични или метални. Битумните керемиди могат да се монтират върху фолиото или хидроизолация без посипка.

Това накратко е процесът на изграждане на нов покрив.

 

Доверете се на Строителна бригада Димитров, защото:

  • Процесът изграждане на нов покрив е сложен и може да се извърши качествено само от професионалисти
  • Качеството на работата определя колко време ще издържи вашият покрив
  • Квалификацията определя дали ще се нуждаете от повторни ремонти в кратък срок