Строителна бригада Димитров
Ремонт и изграждане на покриви, навеси, отстраняване на течове на покрив в град Дупница, Благоевград, Перник, Пловдив, Пазарджик, Своге, Елин Пелин

Дървени конструкции - Навеси и беседки

ИЗГРАЖДАНЕ НА ДЪРВЕН НАВЕС
Ако имате непокрита палуба или вътрешен двор и искате да добавите малко сянка към външното си пространство, дървения навес може да бъде идеалното решение. Ние предлагаме изграждане на дървен навес за вашия двор, градина или тераса в различни размери, форми и дизайн. Той е чудесен начин да разширите жилищната си зона на открито, докато сте защитени от слънцето или дъжда. Той прави двора ви по-приятен за забавления с приятели, за прекарване на времето със семейството си или просто да се отпуснете след дълъг ден. Строителна бригада Димитров предлага изграждане на дървен навес с всякакво покривно покритие, което желае нашият клиент.

Ние знаем, че искате дървен навес, построен с с най-високо качество. Ние винаги мислим за устойчивост при създаването на нашите дървени конструкции. Ето защо ние от Строителна бригада Димитров използваме само възможно най-добрите дървени материали.

Нискокачествените дървени материали са чувствителни към атмосферните влияния, което дори може да намали безопасността на конструкцията. Следователно, нашата бригада предлага само висококачествено направени навеси срещу най-добрата възможна цена.

 

ПРEДИМСТВА НА ДЪРВЕНИЯ ГАРАЖ
Дървените гаражи добиха популярност в цяла България . Все по-голям брой хора решават да изградят такива дървени конструкции до или около къщите си, за да запазят автомобилите си сухи и на сигурно мястo.

От самото начало, гаражите се използват за много повече от просто безопасно място за съхраняване на автомобили и други домакински или градински инструменти. Дървеният гараж е подобен на дървения навес.

Второто най-важно предимство – което означава, че спестявате много време и пари – е, че дървеният гараж изисква само една бетонна плоча като основа. Бетонният или металеният гараж ще изисква изграждането на допълнителни основи, тъй като те са много по-тежки. Единичната бетонна плоча е необходима, тъй като тя играе важна роля за равномерното разпределение на теглото на автомобила върху земята. По-тежките гаражи също се нуждаят от основи, които поддържат теглото на самите стени.

Въпреки че не подхождат на всичко, дървените гаражи се считат за по-автентични, отколкото металните или бетонните. Те са по-лесни за боядисване и много по-лесни за подновяване. Това означава по-малко поддръжка, разходи и време.

СТРОИТЕЛНА БРИГАДА ДИМИТРОВ ЩЕ ИЗГРАДИ МЕЧТАНИЯТ ОТ ВАС ДЪРВЕН НАВЕС ИЛИ ГАРАЖ ПО НАЙ-КАЧЕСТВЕНИЯ НАЧИН
Свържете се с нас, като използвате контактната форма или се обадете на 0877 827 272.